Františkovy Lázně zvou na Mezinárodní festival kresleného humoru

Město Františkovy Lázně ve spolupráci s Klubem kreslířů a humoristů vás zve na 3. ročník Mezinárodního festivalu kresleného humoru s vyhlášením cen „Zlatý Tapír 2018“, který se uskuteční ve dnech 9. až 14. 7. 2018 a proběhne na Národní třídě ve Františkových Lázních.

 

Čeká vás open air výstava soutěžních vtipů na Národní třídě ve Františkových Lázních na téma cestování. Budete mít možnost hlasovat pro nejlepší kreslený vtip a při závěrečném ceremoniálu tak získat hodnotnou výhru.

Týdenní výstava je zakončena v pátek 13. a v sobotu 14.7.2018 bohatým kulturním programem:
13.7.2018
15:30  – Zahájení festivalu a promenádní koncert DixiElaNd messenger Praha
18:00  – Vlasta Horvát s kapelou
21:00  – Děda Mládek ILEGAL BAND

14.7.2018
10:00 – Pochod a vystoupení Marching Band Sokolov a Majorettes Kynšperk
14:00 – Bratři v tričku představení  „Běžkařská odysea“  –  čerpá z letitých zkušeností Bratrů v tricku na poli pouličního divadla. Tradičně silnou doménou souboru je sebeironie, žonglování, předmětová manipulace, střídmá akrobacie a laskavý humor. Diváci budou psychicky i fyzicky vtaženi do děje ať se děje co se děje.  Žádná stopa? Nevadí, tohle představení není žádná klasika! Jak praví oblíbené německé rčení: „LANGLÄUFER LEBEN LÄNGER“ — „běžkaři žijí déle“! Smích a humor prý taky roky přidávají. Tak račte s tímto představením objevit elixír nesmrtelnosti!
15:30 – Bluetet – promenádní koncert
17:30 – Děti ráje – program složený z písní Michala Davida z nejúspěšnějšího českého muzikálu. Show nabitá především megahity jako jsou „Decibely lásky“, „Pár přátel“, „Poupata“, „Céčka“, „Nonstop“ a mnohé další
18:45 – Vyhlášení výsledků soutěže v jednotlivých kategorií, vylosování diváka, focení, děkování, zhodnocení festivalu
21:00 –  Monkey  Business

O tom, že se ve městě bude konat již třetí ročník Mezinárodního festivalu kresleného humoru, jsme vás již informovali zde.

 

Zdroj: regionzapad.cz
zpracoval/vložil: Martin Ivány

Autor příspěvku: ICM Cheb