Silvestrovský běh 2018

Běžci budou 31.12. od městské sportovní haly v ulici U Stadionu vybíhat v 10:30 hodin

Již po sedmé se na západě Čech bude slavit Silvestr v pohybu. V Chebu se uskuteční oblíbený běžecký happening Silvestrovský běh. Organizátoři z Rozběhnito.cz lákají na poslední kilometry v roce, teplé zázemí ve sportovní hale, živou muziku na trase i bohaté občerstvení.

Od roku 2012 se na Silvestra v Chebu scházejí běžci, cyklisté, koloběžkáři aturisté, aby zde absolvovali své poslední kilometry uplynulého roku. Ne jinaktomu bude letos, kdy se chystá již sedmý ročník tohoto sportovního happeningu.Běžci budou od městské sportovní haly v ulici U Stadionu vybíhat v 10:30. Ještěpřed tím běh slavnostně zahájí starosta města Chebu Antonín Jalovec aspoluzakladatel projektu Rozběhnito.cz Michal Ouřada. Zhruba sedmikilometrovátrasa běžce zavede až k poutnímu místu Maria Loreto, odkud budou moct běžcidokonce využít odvoz zpět do zázemí akce, nebo trasu absolvovat i zpět. Natrase se mohou těšit dokonce na živou muziku a veselé občerstvení. Ve sportovníhale na ně čeká teplé zázemí se šatnami a sprchami a po doběhnutí tombola abohaté rautové občerstvení.

Silvestrovský běh se v Chebu běhá od roku 2012.
Běžecký happening v Chebu je vyhledávanou sportovně společenskou akcí již od roku 2012. Tehdy se na dnes již tradiční trať vydalo přesně pět běžců. Růst oblíbenosti této akce dokládá počet účastníků při posledním ročníku, kdy se s rokem 2017 v Chebu rozloučilo 411 účastníků.

Účastníci mohou podpořit i Hospic sv. Jiří v Chebu

Akce má i dobročinný rozměr. Běžci mohou do připravené kasičky přispět na provoz chebského hospice. Hospic sv. Jiří využijí vybrané prostředky z této akce na nákup léků a zdravotnického materiálu.

Výhodná online registrace do 27. prosince

Máte-li v plánu účast na akci Silvestrovský běh s Rozběhnito.cz 2018, neváhejtevyužít výhodné online registrace, která běží na stránce www.silvestrovskybehcheb.cz.Registraci v online formuláři můžete využít až do 27. prosince 2018 (do 20hodin). Kdo výhodnou online registraci nestihne využít, může se zaregistrovat ipřímo na místě v hale, zázemí bude otevřeno od 9 hodin.
Organizátoři z Rozběnito.cz se již teď těší na skvělou atmosféru, která ksilvestrovskému běhu neodmyslitelně patří již sedmým rokem.

Zdroj: cheb.cz
zpracoval/vložil: Martin Ivány

Autor příspěvku: ICM Cheb