Chebské dvorky budou!

Dvory, uličky a zákoutí historického centra se od 11.6. do 13.6. promění v galerii pod širým nebem

logo - Chebské dvorky

V pořadí již 18. ročník open air festivalu Chebské dvorky, který pořádá za finanční podpory města zdejší Galerie 4, se v termínu od čtvrtka 11. do soboty 13. června uskuteční! Bude to sice s ohledem na opatření proti šíření onemocnění covid-19 v o něco menším rozsahu než v předchozích letech, příznivci umění si ale i tak určitě přijdou na své.

Dvory, zahrady, uličky a zákoutí historického centra Chebu se na tři dny promění v jednu velkou galerii pod širým nebem. Výstavy a prezentace designové tvorby budou probíhat na 22 místech. Na zdech, plotech i zábradlích, ve vzduchu i na zemi budou k vidění fotografie, malby, grafické práce, kresby a prostorové instalace. Těšit se můžete na výtvarné a fotografické projekty mladých tvůrců, studentů a uměleckých seskupení, na obrazy a fotografie profesionálů i nadaných amatérů, na prezentace nezávislých designerů.

Chybět tentokrát bude doprovodný program zahrnující koncerty, divadelní představení, filmové projekce nebo tvůrčí díly. Věříme, že si „covidový“ 18. ročník festivalu přesto užijete a probudí vás ze čtvrtletní kulturní abstinence.

Více na webu www.chebske-dvorky.cz. Mapku najdete v příloze nad tímto textem.

Zdroj: cheb.cz
Zpracoval/vložil: Martin Ivány

Autor příspěvku: ICM Cheb